ElérhetőségekA THE END együttes elérhetőségei:

telefon: +381 63 524 867


E-mail címeink:

zenekartheend@gmail.com

zene@theend.hu

4 hozzászólás: Elérhetőségek

 1. Horváth Karolina says:

  Kedves The End Zenekar!

  A mi esküvőnk Péterrévén volt, ahol a vendégsereget általatok szórakoztattuk. Életünk nemcsak legszebb napja volt, de a legjobb bulija is, Nektek is köszönhetően. Számunkra ez volt a legfontosabb, egy színes esküvő, ahol sokféle dal megszólalt, saját zenei ízlésünknek alapján. Tetszik a zenekar hangszerelése, fiatalos életszemlélete, az is nagyon jó, hogy a “régi” lakodalmas nóták mellett mertek újabb dalokat, slágereket is játszani, koncertezni. Csak annyit kívánhatok, hogy így tovább! :)

  Köszönet, és örök emlék maradtok!

  Karolina és Tibor

 2. admin says:

  Kedves Karolina és Tibor!
  Nagyon örülünk, hogy része lehetünk ennek a gyönyörű emléknek. Nagyon jólesik olvasni írásotokat. Ilyenkor érezzük, hogy nem hiába zenélünk…
  Köszönjük,és sok boldogságot nektek!

  Laci (TheEnd)

 3. Kedves The End együttes.
  2011 ben találkoztunk egy Lajosmizsei lakodalomban, én voltam a vőfély nem tudom emlékeztek-e rá?Azóta mindenkinek titeket szoktalak ajánlani , mert fergeteges hangulatot csináltatok.A felkeresésem oka viszont, a 2013 Augusztusi 10-i lakodalmunk lenne.Elvállalnátok -e Egerben illetve,hogy mennyiért jönnétek el ” kedvezményesen ” ;-)!!!A választ előre is köszönöm üdv Füleki Zsolt vőfély.Ui: próbáltam az e-mail címre küldeni de valamiért nem sikerült elküldenem ,ezért írtam ide.Bocs!!

 4. admin says:

  Kedves Zsolt!
  E-mailban válaszoltunk.
  Laci (The End)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!