Rólunk

Ez most nem az a THE END, amikor valaminek vége van! Ellenkezőleg: 25 évvel ezelőtt Vajdaság szívében, a dél bácskai Temerinben valami elkezdődött. Megalakult a The End zenekar. 

Együttesünk 6 tagú, 25 éve szinte ugyanazokkal a tagokkal. Negyed évszázados tapasztalattal rendelkezünk, vagyis több mint 1000 fellépéssel, több mint 10.000 átzenélt órával magunk mögött!

A legkisebbektől a legidősebb vendégeknek is megfelelő, több ezer zeneszámból álló repertoárral rendelkezünk. Különböző zenei korok és stílusok is megszólalnak előadásunkban. Így a csárdásoktól, mulatósoktól, cigányzenétől kezdve, örökzöld magyar slágerek, retro zene, tánczenén keresztül, ExYu, angol és magyar pop, pop-rock és rock zenét is játszunk. Mindezt a vendégek igénye szerint és hangulata alapján válogatjuk a szervezőkkel is egyeztetve.

Szolgáltatásaink közé tartozik a lakodalmak – megbeszélés szerint  akár utcai kísérettel akusztikus hangszerekkel, az esküvői szertartás alatti muzsikával-, bálak, partyk, falunapok, születésnapok, céges bulik és egyéb mulatságok zenéjének a biztosítása.

Nekünk legfontosabb a megbízhatóság, a minőség, a jó hangulat, hogy a vendégek és a megbízóink egyaránt elégedettek legyenek a muzsikánkkal…

TÉRKÉP

Helyek ahol már zenéltünk.

Ada, Adorján, Apatin, Bajmok, Bácsalmás, Becse, Békéscsaba, Beodra, Berettyóújfalu,  Bezdán, Borsodszentgyörgy, Budiszava, Bácsszőlős, Bécs, Csantavér, Csanytelek, Csólyospálos, Csongrád, Csóka, Dabas, Decs, Diószeg, Eger, Ennsdorf (A),  Érd,  Felsőhegy, Fertőd, Fábiansebestyén, Fonyód, Geszt, Hajdújárás, Jánoshalma, Kalocsa, Káty,  Kecel, Kecskemét, Kelebia, Kézdivásárhely, Kikinda, Kishegyes, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kisorosz, Kistelek, Kula, Kupuszina, Királyhalma, Kübekháza, Lajosmizse, Lőkösháza, Ludas,Magyarkanizsa, Martonos, Mezőgyán, Mohol, Moravica, Nagyvárad (RO), Nyiradony, Pacsér, Palics, Piros, Péterréve, Sepse, Szabadka, Szakmár, Szeged, Szentlörinc, Szentmihály, Szenttamás, Szolnok, Székelykeve, Székesfehérvár, Temerin, Tömörkény, Topolya, Torontálvásárhely, Tótfalu, Törökbecse, Újvidék, Verbász, Veternik, Zákányszék, Zenta, Zobnatica, Zombor,  Zsadány…

Amiben különbözünk másoktól:

  • Szinte eredeti fölállás 25 éve
  • Nem állunk meg amikor a legjobb a hangulat
  • Odafigyelünk a közönségre/vendégekre
  • Nem a saját igényeinket, hanem a vendégekét elégítjük ki
  • Nemzetközi Előadóművészi Szabadalommal rendelkezik minden zenekari tag
  • Imádjuk amit csinálunk